Bedrijfsmanagement

Lees meer

Het effectief beheersen en constant verbeteren van je bedrijfsprocessen maakt je als organisatie succesvol. Certificeringstrajecten zoals ISO9001 en ISO14001 faciliteren dit optimaal.

Wil je het maximale uit je organisatie halen? Wij ondersteunen je graag. Pragmatisch en no-nonsense zorgen we dat je organisatieprocessen worden verbeterd en beheerst. Het inrichten van een managementsysteem maakt onderdeel hiervan uit. Het behalen van certificering voor ISO9001, ISO14001 of ISO27001 is een aanvullende stap. Dit is niet een doel op zich. Samen maken wij de afwegingen of dit wel of niet van toegevoegde waarde is.

Procesverbetering
Je organisatie brengen wij met een no-nonsense aanpak in kaart. Met simpele en open vragen beginnen we om de processen in kaart te brengen. Wij nemen de verantwoordelijkheden, bevoegdheden, kennis en competenties van medewerkers onder de loep. Zo stemmen wij de processen en mensen optimaal af op elkaar. Door zo de kwaliteit te stroomlijnen gaan de resultaten van je bedrijfsvoering vooruit.

Kwaliteitsmanagement
Een kwaliteitsmanagementsysteem of handboek helpt om bedrijfsprocessen op een simpele manier vast te leggen. Het maakt structuren van bedrijfsvoering en het verbeterpotentieel van je processen direct inzichtelijk. Daarmee breng je dienstverlening of producten voor je klanten op hoger niveau.

ISO9001 Kwaliteitscertificaat
Wanneer je kwaliteitsmanagementsysteem op orde is en structureel je processen monitort, dan is ISO9001 certificering een mogelijke vervolgstap. Dit is voor ons gesneden koek. In de afgelopen 30 jaar hebben wij diverse organisaties succesvol begeleid in hun certificeringstraject.

Testimonial Global Electronics

IPA ontzorgt het beheer van ons management-systeem op een pragmatische manier

Meino Toering - Global Electronics

IPA vervult de rol van kwaliteitsmanager binnen Global Electronics. Er wordt een integraal managementsysteem onderhouden dat is gecertificeerd tegen ISO9001, ISO14001 en ISO13485.

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2