IPA Bedrijfsmanagement
IPA Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

Als u het beste uit uw organisatie wilt halen kunnen de bedrijfsadviseurs van IPA u daar bij helpen. Op een pragmatische en no-nonsense manier zorgen we dat u de processen in uw organisatie beheerst en verbeterd. Indien gewenst richten we voor u een kwaliteitsmanagementsysteem in en begeleiden we u naar ISO 9001, ISO 14001, ISO27001, ISO 26000-certificeringen.

Procesverbetering

Bij het in kaart brengen van uw organisatie kiezen we voor de no-nonsense aanpak. We beginnen met het stellen van simpele en open vragen. Op die manier brengen we de processen in kaart en kijken naar de competenties, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van uw medewerkers. Door processen en mensen beter op elkaar af te stemmen en te stroomlijnen gaan de kwaliteit en de resultaten van uw bedrijfsvoering vooruit.

Kwaliteitsmanagement

Door bedrijfsprocessen op een simpele manier vast te leggen in een kwaliteitsmanagementsysteem of een handboek maakt u de structuren en bedrijfsvoering inzichtelijk. En de volgende stap die daaruit vanzelf volgt is het verbeteren van deze processen. En daarmee uw dienstverlening of producten voor uw klanten.

ISO 9001 Kwaliteitscertificaat

Organisaties die hun kwaliteitsmanagementsysteem op orde en hebben en hun processen structureel volgen en monitoren kunnen dit vast laten leggen in een ISO9001 certificering. IPA heeft in de loop der jaren verschillende bedrijven begeleid in hun certificeringstraject.

IPA bedrijfsmangement